Lonneke Wingender

hoogstpersoonlijk in coachen, trainen en organiseren

Over ons

Dit ben ik

Lonneke Wingender, coach voor samengestelde gezinnen bij Stiefgoed 's-Hertogenbosch en coach/organizer voor particulieren. 

Betrouwbaar, empathisch en enthousiast zijn woorden die mij passen. Ik geloof dat het voor iedereen in elke situatie mogelijk is om rust en ruimte te creëren, zodat je bezig kunt zijn met de dingen die echt belangrijk voor jou zijn. Communicatie en organiseren zijn hierbij vaak de sleutelwoorden.  

In mijn opleiding ‘Professioneel communiceren’ bij Phoenix leerde ik zoeken naar oorzaken. Waarom gedraagt iemand zich op een bepaalde manier? Waarom is het zo moeilijk om gedrag te veranderen? En hoe kun je toch een verandering bewerkstelligen?

"Als je weet waar je verdriet en je plezier zit en alle gevoelens er mogen er zijn, kom je tot rust en ga je anders kijken naar wat er om je heen gebeurt." 

Ik zoek naar de onderliggende antwoorden op vragen. Pas als alles op tafel ligt kunnen we vanuit diepe (zelf)kennis en begrip, structurele veranderingen doorvoeren die als vanzelf bij je gaan passen.
 

Zo werk ik

Mijn werkwijze is objectief, praktisch en doortastend. Ik luister, vraag, denk na en benoem wat ik zie zonder oordeel. In een oriënterend gesprek inventariseer ik jouw/jullie wensen. We spreken verwachtingen uit en bepalen de doelen. Vervolgens gaan we samen op weg. Na afloop evalueren we het gelopen traject. Bereikten we wat we wilden? Hoe heb jij/jullie het traject ervaren en hoe ga jij/jullie nu verder?

Wil jij meer informatie over mijn werk als Stiefgoed Professional of Coach/Organizer?
Bel of mail me gerust!
 

Mijn opleidingen

– Phoenix Professioneel Communiceren*;
– Stiefgoed professional & Stiefplan-coach;
– Professional Organizer.

*onderdelen hiervan zijn Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werken in verschillende leef- en werksituaties

Klik hier voor Stiefgoed
's-Hertogenbosch
Lonneke Wingender
stieflief
stiefgoed-intro
Klik hier als je een coach-organizer zoekt
ziezogoedgeregeld
ziezogoedgeregeld-intro