Life & Family management

"Wie anders kijkt, ziet meer"

Gezin met een zorgenkind

Therapievorm

Een bijzonder zorgenkind in het gezin

Is een ‘gewoon’ gezin al een hele organisatie, een gezin met een zorgenkind heeft te maken met allerlei specifieke taken. Dat is niet per se erg, maar komt er wel bij. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om medische problemen, A.S.S., een geestelijke beperking of een lichamelijke handicap. Je zult er als ouder mee moeten dealen. Je hebt een bijzonder zorgenkind.

Dit gaat niet zonder slag of stoot. Als life & family coach ken ik dit niet alleen uit mijn praktijk, maar ook uit mijn eigen ervaring met een bijzonder zorgenkind. Ik weet hoeveel hoofdbrekens het kan kosten.

Wat ik je kan bieden…

Als life & family coach vind ik een belangrijke vraag bij deze situatie: hoe ga je om met zorgen? Hoe ga je om met een bijzonder zorgenkind? Is het iets dat je makkelijk af gaat of kost het je veel kruim? Kun je hulp vragen? Mag je het zeggen als je het even niet meer ziet zitten?
Het schuldgevoel zit op alle niveaus en schaamte ligt op de loer. Is dat terecht?
En hoe zit dit bij je partner?

Samen brengen we de situatie in beeld en zoeken we naar mogelijkheden. Een bijzonder zorgenkind vergt net iets meer van jullie als ouders en partners. Je zult de organisatie van jullie gezin daarop af moeten stemmen. Met mijn ervaring als life & family coach kan ik hierbij helpen. 

Koefnoentjes
Inspiratieshop