Life & Family management

Lonneke Wingender

Life & Family management

Vijftien jaar geleden dobberden wij met ons bootje op de Maas. Zo maar even niks doen inspireert mij enorm. In zo’n niks-doe-momentje dacht ik het roer moet om. Ik voegde de daad bij het woord, gooide het roer om en sloeg een nieuwe weg in. Niet met de boot, wel met mijn leven.
Ik ging studeren, zei mijn baan op en werd zelfstandig ondernemer. Mijn kinderen waren op dat moment tieners. Ik kreeg leuke opdrachten, ging nog meer studeren en ben daar nooit meer mee opgehouden.

Het gezin en alle aspecten die daarmee te maken hebben, boeien me enorm. Alles is even interessant en alles heeft invloed op alles.
De relatie van de ouders zijn de basis van elk gezin en dus belangrijk.
Een zorgenkind in een gezin vraagt aandacht van elk gezinslid.
Het nieuwe samengestelde gezin heeft een heel andere dynamiek dan het jonge gezin.

En voor iedereen geldt: het gezin moet gemanaged worden. En hoe doe je dat als je werkt, kinderen hebt, een relatie in stand wilt houden en ook nog tijd voor jezelf nodig hebt?

Het zijn vraagstukken die je soms prima zelf kunt oplossen en soms niet. In het laatste geval ben ik er. Ik zet alle kennis opgedaan tijdens mijn opleidingen, ervaring en denkkracht in bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden, oplossingen en kansen.

Koefnoentjes
Inspiratieshop