Life & Family management

"Je overschat wat je per dag kunt doen, en je onderschat wat je in een jaar kunt doen."

Time & Life management

Therapievorm

Wil jij je tijd of je leven managen? Stel prioriteiten

Time management wordt vaak afgedaan als iets voor bedrijven, maar niets is minder waar. Als je goed je tijd weet te managen, houd je tijd over om te leven. Time management ís heel belangrijk.
Op privé-schaal is time management eigenlijk life management.
Betekent dit dat je strak omlijnde, rigide plannen moet maken, die je strikt gaat volgen?
Absoluut niet.
Sterker nog; als je een te strak schema opstelt, houd je het niet vol.
Hoe manage je je leven met een gezin? Hoe houd je tijd over voor jezelf, om leuke dingen te doen met je kinderen en voor je relatie? Wat zijn nu handige time management tips? 

Welbestede tijd

We willen nogal veel in dit leven. We willen een fijn huis en een gelukkig thuis, een stedentripje met vriendinnen en wintersport met het gezin. En natuurlijk is een bijtank-weekend met je partner ook belangrijk, net als het schoolreisje van je kind, je social media bijhouden of de shoptijd met je lastige tiener. Time managen kan vaak lastig zijn. 

Het draait om keuzes maken. Zo simpel is het en toch is time management misschien wel het moeilijkste wat er is. Het betekent dat je jezelf steeds weer een spiegel moet voorhouden.
Is dit wel wat ik nu moet doen? Is dit waar ik mijn tijd aan wil besteden? Kan ik de dingen ook anders doen? Moet ik dit misschien niet zelf willen doen, maar laten doen? Oftewel: wat heeft prioriteit? Prioriteiten stellen is belangrijk, maar kan soms ingewikkeld zijn. Waar word je blij van en wat besteed je liever uit? Het is jouw leven en jij mag de keuze maken. Dat is mijn overtuiging.

Wat ik je kan bieden…

Ik vind als life & family coach dat jouw keuzes essentieel zijn voor wat er in je leven gebeurt. Het gaat steeds om inzicht. Waarom doe je wat je doet? Waarom maak je de keuzes die je maakt? En hoe voel jij je daarbij? Persoonlijke effectiviteit, daar gaan we mee aan de slag.

Koefnoentjes
Inspiratieshop